BR4KUS Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Zapraszamy do króciutkiego artykułu http://cyanogenmod.pl/2015/02/12/aktualizacja-do-android-lollipop-dla-galaxy-note-ii-potwierdzona/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ciekawe ^^ Mój fonik będzie miał lollipopa i to oficjala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No dobrze ale dlaczego wszędzie piszą Note 2 a nie N7100 i N7105.Różne odmiany tego samego modelu.Jak to rozumieć czy dostanie lizaka jeden i drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 N7105 posiada LTE a N7100 nie posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tyle to ja wiem.Ale aktualizacja dla którego ma być?Z wypowiedzi wynika, że dla obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Z artykułu wynika że dla tej bez LTE jednakże jeżeli jedna dostanie to pewnie i druga może liczyć na update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi