Konrad Biaduń Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witajcie Mam do was parę pytań. Po 1 czy da się zmienić softa na NTT 579? Bo na obecnym 4.1 nawet messenger nie wyświetla dymków czatu. Po 2 jest jakiś CGM na owy tablet? Albo znajdzie się jakiś podobny, który usprawni pracę tego rzęcha? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ty masz jakiś egzotyczny tablet. Możesz posiłkować się kingo root lub Vroot A jaki na nim masz wersję systemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SeikS Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Wersja android 4.1.1 Jelly Bean. Chodź jest dwurdzeniowy procek i 0,5gb ram to zamula strasznie temu chcę wgrać coś co będzie lepiej śmigać.// Piszę z konta znajomego Jest błąd w stopce po zmianie skinaFatal error: Call to a member function blockRowMem() on a non-object in /home/cyanogen/domains/cyanogenmod.pl/public_html/forum/admin/applications_addon/other/ibEconomy/sources/classes/class_global.php on line 1441 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Możesz bawić się jeszcze farmaroot, ale nie wiem czy to pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SeikS Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Z rootem większych problemów nie będzie z tego co wiem. Jaką wersję cyan'a polecasz o ilę poleci na tym złomku? //EDIT:Farmaroot nie dał rady ale na vroot poszło od sztycha Teraz tylko jaką wersję wgrać? Co najlepiej będzie śmigać? Wgrałem apkę seeder i jest widoczna zmianna w płynności działania ale niestety aplikacji mi to nie naprawi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seeikss Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 @refreshTo jaka wersje wgrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Konrad Biaduń
Witajcie
Mam do was parę pytań. Po 1 czy da się zmienić softa na NTT 579? Bo na obecnym 4.1 nawet messenger nie wyświetla dymków czatu.
Po 2 jest jakiś CGM na owy tablet? Albo znajdzie się jakiś podobny, który usprawni pracę tego rzęcha?
Pozdrawiam!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi