linux971 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) [samsung Galaxy S Advance] (NIEOFICJALNY) CyanogenMod 11 z Android'em 4.4.4 by NovaFusion Ostrzeżenie: Nie biorę odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenie telefonu i jakiekolwiek straty Ten Rom nie został testowany na wersji "P", ale na "zwykłym" działa poprawnie i stabilnie ROM (Należy wybrać swój model telefonu i wybrać rom) : http://novafusion.pl/downloads/Gapps: http://cyanmod.pl/gapps/ Edytowane 20 Września 2015 przez linux971 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zary77 S Advence Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Pobieram :D może będzie działać mam pytanie jak z updatowałeś recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Pewnie przez wrzucenie pliku zip i przejscie do recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linux971 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Pewnie przez wrzucenie pliku zip i przejscie do recovery Właśnie tak zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proman77 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dzień dobry, mam pytanie - jaka może być przyczyna tego, że po wgraniu romu z grudnia 2014 v. CM11 4.4.4 telefon nie może połączyć się z operatorem i nie wykrywa sima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ponownie zainstaluj, Wipe oraz sprawdź czy poprawnie umieściłeś kartę sim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_xd Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ten room to masakra. Fabryczny andek chodzi szynciej i sie nie wiesza jak to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 @mati_xd napisz proces instalacji cały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekkk Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Tez jestem właścicielem CM 11 na galaxy s advanced ale nie narzekam jeśli chodzi o stabilność i prędkość działania, różnica jest zdecydowanie na plus i to bezkonkurencyjna zresztą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linux971 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ten room to masakra. Fabryczny andek chodzi szynciej i sie nie wiesza jak to...Lekka uwaga na ortografię zawsze polepsza swój wizerunek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekkk Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czy ten cyan jest ostatnim dostępnym na galaxy s advance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 jeśli jest to wersja pod Twoje urządzenie, to tak, a z tego co widzę to raczej tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linux971 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Czy ten cyan jest ostatnim dostępnym na galaxy s advance?Nie, mam jeszcze Cyanogenmod 12.1 z androidem 5.1.1Link : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4859-samsung-galaxy-s-advance-cyanogenmod-121-android-511-nieoficjalny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbwele Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dzień dobry. Mam ten ROM (4.4.4) i ogólnie jest ok, ale zniknęła mi ikonka do wideo rozmowy w dialerze. W drugą stronę to samo, czyli nikt na wideo rozmowę do mnie się nie dodzwoni (pakietowa transmisja danych jest włączona). Ma ktoś pomysł na rozwiązanie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ten ROM nie wspiera wideorozmowy. Żaden Custom ROM obojętnie jaki telefon ma nie będzie wspierał wideorozmów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 2 minuty temu, CyanowySamsung napisał: Ten ROM nie wspiera wideorozmowy. Żaden Custom ROM obojętnie jaki telefon ma nie będzie wspierał wideorozmów. Ciekawe... Nigdy czegoś takiego nie słyszałem... A co z wideorozmowami poprzez messengera czy skype? Mam rozumieć, że to jest ta sama para kaloszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 O tym zapomniałem, faktycznie przez Messengera da się. Zauważ tylko, że nie każdy korzysta z Messengera, a chce korzystać ze zwykłych wideorozmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No fakt Myślę, że to tylko trochę czasu i CM zacznie wspierać wideorozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbwele Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam i Wesołych Świąt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi