jankessster Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Na CM9.1 facebook ładuje się, i się ładuje w nieskończoność. Dlaczego?. Da się to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 To pytanie do zukenberga. To oni rzeźbią cały czas z tym fejsem, sam dziś miałem problem na stocku. wytapane ze zrootowanego P760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja na moim CM9.1 w Galaxy Tabie nie miałem poważnych problemów z Facebookiem, tylko drobne problemy, np. po uploadzie zdjęć ciągle w powiadomieniach było że zdjęcia są w 100% przesłane ale tej informacji nie można było zamknąć, na drugi dzień zrestartowałem tablet i nareszcie znikło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no ale u mnie jest tak że się loguje a tu dupa cały czas mieli się fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Spróbuj przeinstalowac lub zainstaluj Facebook Messenger ciekawe czy tam też występuje ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 podstawa to wgrać właściwe gappsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 pierwsze słyszę ze w gappsach jest face , albo maja cokolwiek wspólnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Miałem raz taką sytuację gdzie musiałem odinstalować fejsa i ponownie go zainstalować - to było po zmianie romu bez wipów.Nie mogłem się zalogować (co się zalogowałem to znów się mnie pytał... i tak w kółko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 chodzi o to że możesz wgrać np. gappsy do 4.0.4 na cm 10. ale wtedy się aplikacje bugowały i były błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Fejsbuk nie potrzebuje gaapsów.wytapane ze zrootowanego P760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ja zmieniłem gappsy i pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jankessster
Na CM9.1 facebook ładuje się, i się ładuje w nieskończoność. Dlaczego?. Da się to naprawić?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi