Folxs Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam, chciałbym niedługo wgrać "nowy" ROM do Galaxy Mini II (6500D).Nie chciałbym robić tego 10 razy i szukać najlepszego.Jaki stabilny, i działający w 100% ROM możecie polecić? (o ile taki jest)Ważne żeby WiFi i kamera działały bez problemów. Jaka baza androida? Mnie osobiście 2.3.7 wystarczy (nie wiem, czy nowsze wersje w ogóle ten telefon pociągnie bez lagów). Z góry dziękuję za poświęcony Wasz czas,pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 [Galaxy Mini 2] Czyste firmware Stock do pobrania Tutaj masz oficjalne. Jeżeli nie chcesz eksperymentować to tylko tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folxs Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Szukam CYANA, bo oryginalny ROM mnie wkurza. Która przeróbka jest najbardziej zbliżona?Którą ktoś może polecić do wypróbowania?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Musisz sam przetestować różne wersje ciężko pokazać najlepszy rom. Każdy ma swoje upodobania i jednemu coś się podoba a drugiego może odrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Folxs
Witam, chciałbym niedługo wgrać "nowy" ROM do Galaxy Mini II (6500D).
Nie chciałbym robić tego 10 razy i szukać najlepszego.
Jaki stabilny, i działający w 100% ROM możecie polecić? (o ile taki jest)
Ważne żeby WiFi i kamera działały bez problemów.
Jaka baza androida? Mnie osobiście 2.3.7 wystarczy (nie wiem, czy nowsze wersje w ogóle ten telefon pociągnie bez lagów).
Z góry dziękuję za poświęcony Wasz czas,
pozdrawiam serdecznie!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi