Pawliniak Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam !Tak jak w temacie piszcie co instalujecie po zakupie telefonu, bądź po instalacji softu 1. Advanced Task Killer2. Dysk Google3. Easy Reminder4. Facebook5. GO launcher EX6. Gmail7. HTC Sense GO Launcher8. JEFIT9. Pixlr-o-matic10. Pudding Camera11. Superuser12. OI File ManagerTelefon: Samsung Galaxy S Plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Po instalacji Androida 4.0.4 zainstalowałem wpierw:Astro File ManagerAdobe Flash Player 11Auto Call RecorderGmailGoogle GogglesGoogle searchGoogle+Latarka - Tiny FlashlightMapyNight Vision CameraSky MapSoundHourStreet View w MapachTreckBuddyROM ManagerTlumacz GoogleSuperuserViberVoice SearchWikipediaTitanumBackupW pierwszym dniuGalaxy Tab P1000 Android 4.0.4 ICSAplikacje które zainstaluję w ciągu tygodnia:ArchiDroidBarcode ScannerCall DirectionChromeDysk GoogleETAOI keyboard freeFacebookGoogle chrome to phoneGoogle CurrentsInstagramAdafix - Numer 1 wyszukiwarkaSketchBook Mobile ExpressSkypeYouTube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spikers Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Po instalacji Androida 2.3.7 pierw zainstalowałem:Astro File ManagerAdobe Flash Player 11GmailGoogle searchGoogle+Angry Birds I tyle. Reszte instaluję nieco później jak coś potrzebuję.Pozrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldolaso Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Po instalacji cyanogenmod 7.2:AllegroAutoCADAutoBoy Black BoxCS portablefacebookgmailICS themekalkulator naukowylatarkamapy googleES menadżermBankplay24tłumacz googletvn playeriplayanosikpoziomicaunifed remoteskypeLefebure NTRIP Client ( program dla geodetów )gdzie jest moja paczkaExcelAndrozicCamScanner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A czy słyszeliście o 4ext?? Mnie bardzo przypadł do gustu. i chyba o wiele sprawniejszy niż CMR (ROM Manager) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nordo7 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja to duzo nie sciagam ;-) ale 1 co mi wpadnie do glowy to przegladarka, (Dolphin Browser) nawet nie posiadam tego samego systemu przez tydzien, dlatego ze testuje romy ktory mi wpadnie do gustu. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiestobunio Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Powiem tak robie romy i wgrywam od razu w rom to potrzebuję oraz co inni użytkownicy potrzebują,a tak to:Walkman PlayerMIUI file mamagerAngry BirdsDX Battery SaverNa Xperii X10 ( mój 2 fon) to wiele więcej bo inny procek (lepszy) to lepsze aplikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Zależy co taki ROM w sobie ma.Najczęściej:AstroAngry BirdsRingDroid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi