dcd84 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Hej! Mam taki problem, że po zrobieniu zdjęcia aparat nie pokazuje podglądu tylko pozostaje na zrobionej wcześniej fotce. Przerobiłem już kilka aplikacji i na każdej jest to samo. Trzeba zmienić kamerę na przednią lub wyjść z aplikacji. CM: SmoothieJB-v2 And: 4.1.2 Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dcd84 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 ale go nie przywrócisz na 4.1.2 jesli miałeś 2.3.4 . Jesli chcesz mieć taki aparat jak wtedy to poszukaj romu bazującego na 2.3.4Po zainstalowaniu CM zamroziłem stock'owy aparat z tego ROM-u. Nie sprawdziłem go, bo zawsze używałem Camera Zoom FX. Ten jednak nie działał jak trzeba (problem z powrotem do podglądu). Wróciłem więc z ciekawości stockow'y aparat i okazało się, że działa. Inne aplikacje niestety nie.Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A inne romy też miały ten problem kolego?Sprawdzałeś ustawienia aparatu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dcd84 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A inne romy też miały ten problem kolego?Sprawdzałeś ustawienia aparatu ? Wcześniej miałem 2.3.4 i było OK.W ustawieniach nic nie znalazłem. Myślę, że to błąd systemowy, bo jak pisałem - dzieje się tak na każdej aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Sam masz odp. błąd romu.Spadź czy są fixy.. jeżeli nie ma tego, to dla sprawdzenia wgraj inny custom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dcd84 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Sam masz odp. błąd romu.Spadź czy są fixy.. jeżeli nie ma tego, to dla sprawdzenia wgraj inny custom.Z rozpędu po zainstalowaniu CM zamroziłem stock'owy aparat nawet go nie sprawdzając.Odmroziłem i działa jak trzeba, ale reszta aplikacji, które instalowałem mają ten sam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie rozumiem.. co masz na myśli "zamroziłem" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dcd84 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie rozumiem.. co masz na myśli "zamroziłem" ? Programem Root Uninstaller. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 ale go nie przywrócisz na 4.1.2 jesli miałeś 2.3.4 . Jesli chcesz mieć taki aparat jak wtedy to poszukaj romu bazującego na 2.3.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dcd84
Hej!
Mam taki problem, że po zrobieniu zdjęcia aparat nie pokazuje podglądu tylko pozostaje na zrobionej wcześniej fotce.
Przerobiłem już kilka aplikacji i na każdej jest to samo. Trzeba zmienić kamerę na przednią lub wyjść z aplikacji.
CM: SmoothieJB-v2
And: 4.1.2
Jakieś pomysły?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi