benezis Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Które gapsy instalowałeś?Wersja lżejsza czy druga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alares Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Gapsy zainstalowałem gapps-lp-20150222-signed (160mb) Co do romu:- nie działa dobrze GPS- często gubi zasieg LTE i w ogóle szuka innych sieci- bateria trzyma przy mocnym użytkowaniu jakieś 16h (standard taki sam jak na 4.3) Ogólnie czysty i szybki. Gdyby nie powyższe dwa punkty pewnie bym przy nim został ale chyba wrócę na 4.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A w jakiej jesteś sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 LTE można przeboleć ale źle działający GPS dyskwalifikuje CM12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Skąd pobierałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 A czy ma to znaczenie skąd pobierał. CM12 to CM 12 innego by nie zainstalował, przy instalacji wywaliło by mu błąd. Jeśli chodi o operatora to również wątpie czy ma to znaczenie. Choć ja mam w Play i zdażają się cyrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Odpowiadaj na pytania. Bo nie ma głupich pytań, są głupie odpowiedzi. Włącz sobie w ust. sieci roaming - play korzysta z innych sieci [zasięg] i będzie mniej problemów i cyrków. W androidzie "c" nawet ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Zassalem ... zaladowalem .. bardzo fajny rom Pytanie odnosnie aktualizacji.. klikam przez telefon aktualizacje..wyswietlaja mi sie .. sciagna na tela ... ale nie moge ich zainstalowac ... telefon przechodzi do cwm(?) i wyskakuje anulacja i rebot ... co robic ? za stara wersja cwm ?Aaaa i tez nie moge odbierac ani wysylac mms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Koledzy czy coś się zmieniło z tym CM12 na N7105?Chodzi o GPS i MMS-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Do smsów można pobrać aplikację co fixuje Mms grr a podobno Swype to dbaj klawira a słownik do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Textra powinna naprawić mms. Jeżeli chodzi o GPS musisz przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Textra nie pomaga. Nawet jak ręcznie wprowadzam przez nią mmsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jakie zmiany wprowadza CM12.1 w stosunku do CM12?Chodzi w szczególności o to co nie działało na CM12 czyli GPS i MMS-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Zdecydowanie poprawia stabilność i szybkość pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dzieki za info. A co z GPS i MMS-ami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 GPS to działa dobrze, co do MMS to problem jest nadal. Niektrzy instalują TetraSMS i to poniekąd rozwiązuje problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Kusi mnie cały czas CM12.1 ale nie mogę się zdecydować.Może ktoś potwierdzi czy TetraSMS likwiduje błąd z MMS-ami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Nie każdemu likwiduje. Przykładowo mi pomogła na Z2 jednak po kilku aktualizacjach przestała działać. Teraz na oficjalnym już nie mam problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nie mogę wgrać CM 12.1 na N7105 zały czas w rekowery wywala mi głąd przy wgrywaniu.Najnowsze CWM.Wywala: E: Error executing updater binary in zip ...... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 a jaki błąd dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wywala podczas wgrywaniaWywala: E: Error executing updater binary in zip ...... itdw twrp Na CM 11 to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 spróbuj w PhilZ recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Mam problem.Gdzie go pobrać i jak zainstalować? Ściągnołem w zip jak to zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 przez aktualne custom recoveryPS: napewno to jest pod Twój model urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Błąd wywalaZip signature verification failed: 1 Man N7105pobrałemphilz_touch_6.46.3-n7100.zippodobno pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi