Kamil Kujawa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 WItam mam xperie sp z cm 12 i mam taki problem ze nie działa mi głosnik jak słucham muzyki. W słuchawkach wszzystko ok prosze o pomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zmień aplikacje do zarządzania muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Kujawa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Jaki polecasz odtwarzacz? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Pawliniak Nie cytuj odpowiedzi na temat skoro post jest wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wachlasz dostępnych aplikacji dostępny pod tym linkiem https://play.google.com/store/search?q=odtwarzacz+muzyki&c=apps&docType=1&sp=CAFiEwoRb2R0d2FyemFjeiBtdXp5a2l6AhgAigECCAE%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Kujawa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) I to pomoże? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Pawliniak Ostrzegałem o cytowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Sprawdź. Może po prostu aplikacja nie jest dopracowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamil Kujawa
WItam mam xperie sp z cm 12 i mam taki problem ze nie działa mi głosnik jak słucham muzyki. W słuchawkach wszzystko ok prosze o pomo
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi