Jarekelblag Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jak w temacie. Nie mam pojęcia jak to zrobić, telefon i komp nie widzą siebie wzajemnie. Czytałem, ze za pomoca kiesa ale kies też nie widzi tela z oprogramowaniem cyana. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kies widzi tylko orginalne oprogramowanie. W jakim celu chcesz sparować? Jeżeli chodzi o transfer plików to laptop powinien mieć zainstalowaną aplikacje do połączenia telefonu z laptopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarekelblag Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dokładnie do wymian plików. W menadżerze urządzeń -> inne urządzenia widać, że jest zewnętrzne urządzenie bluetooth natomiast jest przy tym wykrzyknik, więc coś nie gra. Jeżeli chcę zaktualizować sterownik to nie odnajduje go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Sam nie zajdzie sterownika. Musisz zainstalować sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A masz wgranego CM 12/11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarekelblag Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 obecnie mam cm-11-20150223-NIGHTLY-i9300.zip ale problem wciąż ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Proszę bardzo tu jest program dzięki któremu w łatwy sposób prześlesz dane do komputera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jarekelblag
Jak w temacie.
Nie mam pojęcia jak to zrobić, telefon i komp nie widzą siebie wzajemnie. Czytałem, ze za pomoca kiesa ale kies też nie widzi tela z oprogramowaniem cyana. Proszę o pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi