Chciałem wgrać cm 11 na mojego e610, zrobiłem wszystko co było w instrukcji, zrootowałem telefon, odblokowałem bootloader przez aplikację unlocker itd. Włączyłem recovery przez terminal ponieważ nie chce się włączyć przez kombinacje klawiszy, zrobiłem wipe, sflashowałem kernel i włączyłem flashowanie cm, wszystko ładnie, pięknie wgrywa się update i po chwili wyskoczył błąd "status 7 metadata (...)" restartuje telefon, logo lg, restartuje ponownie, nadal logo lg, dopiero po kilku resetach włączył się recovery mode więc wgrałem backup jb. Próbowałem instalować inne cm lecz występuje ten sam problem. Usunięcie linijki tekstu z updater-script też nic nie dało. Myślę że to przez wersje cwm (6.0.2.8) bo podobno nie obsługuje ona cm 11, da się jakoś zupdate'ować cwm?
Pytanie
pshemson
Witam,
Chciałem wgrać cm 11 na mojego e610, zrobiłem wszystko co było w instrukcji, zrootowałem telefon, odblokowałem bootloader przez aplikację unlocker itd.
Włączyłem recovery przez terminal ponieważ nie chce się włączyć przez kombinacje klawiszy, zrobiłem wipe, sflashowałem kernel i włączyłem flashowanie cm, wszystko ładnie, pięknie wgrywa się update i po chwili wyskoczył błąd "status 7 metadata (...)" restartuje telefon, logo lg, restartuje ponownie, nadal logo lg, dopiero po kilku resetach włączył się recovery mode więc wgrałem backup jb. Próbowałem instalować inne cm lecz występuje ten sam problem. Usunięcie linijki tekstu z updater-script też nic nie dało. Myślę że to przez wersje cwm (6.0.2.8) bo podobno nie obsługuje ona cm 11, da się jakoś zupdate'ować cwm?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi