Scipio252 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam,kiedyś miałem Nokię z symbianem i znalazłem kilka ciekawych gier. Potem sobie kupiłem androida ale chciałbym zagrać w tamte stare gierki. Tak więc czy da się zainstalować jakimś sposobem je na androidzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 http://www.androidgyan.com/2011/09/run-symbian-sis-sisx-files-android.html Konwerter sis/sisx->jar i potem uruchamianie jar'a na androidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Próbowałeś szukać podobnych w sklepie? Podaj tytuły tych z przed lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Konwerter sis/sisx->jar i potem uruchamianie jar'a na androidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Scipio252
Witam,
kiedyś miałem Nokię z symbianem i znalazłem kilka ciekawych gier. Potem sobie kupiłem androida ale chciałbym zagrać w tamte stare gierki. Tak więc czy da się zainstalować jakimś sposobem je na androidzie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi