lazur Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam, czy jest ktoś w stanie z Was powiedzieć mi jak można wyłączyć usługę NFC. Wiem, że znajduje się ona w opcjach ustawienia, ale mimo tego, że tam ją wyłączam dalej pokazuje mi, że pożera mi baterię... Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pokazuje bo pewnie użytkowałeś. Wyłącz i poczekaj kilka ładowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lazur Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Faktycznie pomogło Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lazurWitam, czy jest ktoś w stanie z Was powiedzieć mi jak można wyłączyć usługę NFC. Wiem, że znajduje się ona w opcjach ustawienia, ale mimo tego, że tam ją wyłączam dalej pokazuje mi, że pożera mi baterię... Z góry dziękuje za odpowiedź.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi