beep Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam w tym temacie będziecie wypisywać jaki aktualnie macie Rom na waszej Z2 i dlaczego go wybraliście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja wymagam Androida 5.0! Siedzę na stocku Najlepszy telefon jaki miałem. Nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Już dostałeś Oficjalną akutalizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Jemu to by wystarczył 1.6 Donut ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie dostałem :< W luitym Z3 ma dostać. Podobno sony mobile ma być sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Sony ma straty w każdym dziale.- TV itp- Komputerowej- GSM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 @NeoCMNa szczęście co do TV to mam Samsunga i z nową aktualizacją oprogramowania net (120 mb) na tv działa jak powinien działać bo wcześniejsza aktualizacja miała to do siebie że spowalniała prace na necie na tv , głównie przez to że Sony był opóźniony z aktualizacją oprogramowania przerzuciłem się na Samsunga a soniak na pc'cie służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punk Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/rom-existenz-ultimate-1-0-5-light-dark-t2835196ja mam ten, nie musze bootloadera odblokowywać, a sam w sobie ma duzo z z3, i to mi pasuje, a generalnie czekam na lizaka, bo źle mi z tym ze np nexus juz ma od kilku miesiecy :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Bo nexus jest od google i jest pierwszy w kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ciekawy rom ale on nie jest na zetke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punk Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 wiadomo moze kiedy bedzie L na z2, z tego co wiem to jakos w lutym :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Marzec kwiecień. Sam oczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ciekawe kiedy wyjdzie pianka na naszą Z 2jke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi