NeoCM Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 [Xperia M]OverClocked Kernel dla CM12 [1.6Ghz] Kernel dedykowany dla systemu CyanogenMod 12Podkręca procesor do 1.6 Ghz! Używasz modyfikacji na własne ryzyko!!! Wymagania:Rom na bazie CM 12 (lub sam CM 12)Info od autora:Overclocked to 1.6GHz Instrukcja:Pobierz plik .zip Wrzuć na telefon Przejdź w tryb recovery Wgraj plik .zip Uruchom ponownie Pobierz:https://yadi.sk/d/Irjc5mPFdoWUulubboot_oc_cm12.zip xda: http://forum.xda-developers.com/xperia-m/orig-development/cm12-overclocked-kernel-cm12-t2950525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Testowal ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon K2 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 U mnie nie idzie, pewnie dlatego że instalowałem z revovery CM12.A jak zmienić z powrotem na CWM w CM12? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 A co Ci wyskoczyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon K2 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Ale o to chodzi ze w tym recovery od cm12 to nie ma opcji instal zip tylko jest update.Właśnie jak zmienić na zwykłe recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Pokaż te recovery (screen/zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon K2 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 To nie jest moje zdjęcie ale mam takie same recovery.Tam gdzie nie widać jest biały pasek to jest napisane reboot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Pierwszy raz widzę te recovery. A co masz w opcji apply update ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon K2 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Ta jest takieTakie recovery się wygrywa podczas instalacji cm12 po instalacji juz jak się chce odpalić recovery to zamiast Cwm to się odpala te od cm12Pierwszy raz widzę te recovery. A co masz w opcji apply update ? A jak ty pierwszy raz widzisz takie recovery to jak ty instalowałeś CM12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 To chyba cm recovery, a kolega neo uxywal innych recovery najprawdopodobniej (takich jak cwm,twrp,philZ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 @NeoCM to wszystko przez te ryby Przez update nie idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon K2 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Nie idzie przez update.Ale juz sobie z tym poradzilem to znaczy ze juz mam normalne recovery TWRP, a z podkrecaniem ptocka mam lepsze do 1.7Ghz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Majewski Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Zainstalowałem kernel przez CWM wyskakuje mi teraz ciągle błąd, że aplikacja interfejs została zatrzymana nie mam belki powiadomień i tego paska nawigacji na dole ekranuEdit; reinstalowałem 2 razy próbowałem przez CWM i przez TWRP nadal ten sam błąd ale kernel zadziałał było 1,6GHz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon K2 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zeby ci to dzialalo to zrpb tak:-wipe date i cache-zainstaluj cm12-zainstaluj gapsy-traz nie resetuj telefonu tylko od razu zainstaluj cwm lub twrp odpal telefon zrob ta wstepna konfiguracje-uruchom ponownie telefon w recovery cwm lub twrp i teraz zainstaluj to powinno zadzilacMam nadzieje ze pomoglen i sorry za brak polskich znakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 na cm 12.1 nie ma czegos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi