zeuspl Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A więc odblokowałam bootloader kodem od sony później wgrałam C6903_14.4.A.0.157_T-Mobile PL no i C690X_14.4.A.0.108_KernelOnly przy którym we flashtool wyskakiwał już ten błąd w dual recovery to samo co w załączniku chyba wiem,zły kernel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tzn odblokowałaś bootloader i wgrałaś soft czy zmodyfikowany kernel? Ten T-Mobile ? Po instalacji ROMÓW z CM i pochodnych wyciągamy z pliku ROMU (ZIP) plik boot.img - i wgrywamy go za pomocą flashtoola. Inaczej CM się nie uruchomi na telefonie. Więcej info: http://www.cyanogenmod.org/blog/public-service-announcement-sony-cm12-users Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuspl Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 odblokowalam bootloader pozniej t mobile i kernel 108 ale cos czytam z flastola link powyzej ze tam sa różne modele telefonów już się gubię zainstalowalam kernel 108 od c6902i tu problem jest chyba bo tak wynika z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Chwila chwila..Ten wątek tyczy się romu opartego na CM 12 Jeżeli chcesz wgrać stocka i go zrootować to inny wątek powinien być utowrzony. Bo ja nie wiem co chcesz wykonać. Przeglądam posty i do końca nie wiem czy masz problem z Ressurection czy ze stockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuspl Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 chce wgrac Ressurection ale po cm12 już mi się wszystko powalilo pierwszy raz jestem na forum więc jeśli nie tu to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jeżeli możesz wgrać rom.. to wgraj teraz ressurection i potem: Po instalacji ROMÓW z CM i pochodnych wyciągamy z pliku ROMU (ZIP) plik boot.img - i wgrywamy go za pomocą flashtoola. Inaczej CM się nie uruchomi na telefonie. Więcej info: http://www.cyanogenm...sony-cm12-users Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shael Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Na najnowszej wersji: gdy chcę włączyć opcje programistyczne: niestety aplikacja ustawienia została zatrzymana. wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Takiego błędu jeszcze nie spotkałem Z aktualizacją się to naprawi zapewne. Oni dość szybko poprawiają romy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shael Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Zapdejtowane i działa normalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @zeuspl W CM12.1 jest ROOT tylko trzeba w "Numer kompilacji" kliknąć kilka razy, a potem w "Ustawieniach programisty" włączysz ROOT'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi