beep Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam w tym temacie będziemy wypisywać różnicę pomiędzy CyanogenMod 12 a Android Lollipop 5.0, oraz co powinno się znaleźć w owym CM'e 12 aby sprostało naszym wymaganiom, oraz nasze opinie na temat obu Romów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Różnica będzie/jest między producentami.. więc będzie o czym pisać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tak zaczynając to bym powiedział że przydałaby się wersja CM12 normalna (dla userów którzy korzystają z zasobów) i dla tych co chcieliby dołączyć do projektu i np wyszukiwać bugi, a nawet je naprawiać i wysyłać rozwiązania problemu innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 a nawet je naprawiać i wysyłać rozwiązania problemu innym Cyanogenmod jest projektem OpenSource, więc możesz ściągnąć źródła i je naprawić, zmodyfikować. Potem ew podesłać im bądź wydać jako własną modyfikacje androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie wiem jak wam.. Ale mi się menu aplikacji Lollipopa nie podoba.Mam CRdroid (modyfikacje) i drażni mnie białe tło w tle.Pasek notyfikacji też mi nie przypada do gustu.Z resztą problemowa też jest książka telefoniczna. W Kit Kacie lepiej to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 @NeoCM, jak na razie kolego powiem ci że o tyle dobrze że większość smartphone nie otrzymała oficjalnej nakładki wraz z androidem 5.0 więc wszystko jeszcze może się zmienić mam nadzieje że w przypadku sony mniej więcej to będzie ogarnięte, bo to wygląda jakby Sony Xperia serii Z miał połowę z Sony Xperia x8. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja już instalowałem lollipopa na note 3 (wariant Koreański) Ładniejsze jest menu w ustawieniach.Ponad to Touch wiz juz mnie nudzi. Ale nie mam innego romu by go zastąpić. Siedze na KK 4.4.2, bo 5.0 łapie lagi i bugi m.in z nagrywaniem video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Gdyby nie problem z aparatem w z1 i innych modelach, już dawno było by sporo tematów itp dotyczących cm12 jak i Oryginalnego Lollipop'a od producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 ja na s3 mając cm12 było dużo bugów. nie podobało mi się również to białe tło menu ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi