Kacper Suliga Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam,mam problem z moim arc s. Nie mogę zalogować się ani do sklepu play ani na fb. Wyskakuje powiadomienie że nie ma stabilnego połączenia a połączenie Wi-Fi jest bardzo dobre, co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jaki ROM?? Może zmiana kernela pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Pokasuj konta w ustawieniach i zaloguj sie na nowoWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ponowna instalacja gappsów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukizel Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Wszystkie pomysły nic nie dadzą. Usuń plik hosts z /etc/ (wymagany root) i zacznie śmigać, przynajmniej ja tak naprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kacper Suliga
Witam,mam problem z moim arc s. Nie mogę zalogować się ani do sklepu play ani na fb. Wyskakuje powiadomienie że nie ma stabilnego połączenia a połączenie Wi-Fi jest bardzo dobre, co mam zrobić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi