NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 [Xperia P][uB][5.0.2][XperiaSTE Team] CyanogenMod 12.0 [NYPON] Jest to nieoficjalny rom dla posiadaczy Xperi P. Wymagania:Odblokowany bootladerROOTCWM 6.0.5.X/TWRP 2.7.0.X lub nowszePobierz:ROMy: http://builds.hubdroid.com/cm12/nightlies/final/nypon/Gapps: https://www.androidfilehost.com/?fid=95864024717069568 Instrukcja:Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom go w trybie recovery Wykonaj kopie bezpieczeństwa Pełne wipe systemu Następnie zainstlauj ROM, potem Gapps Na końcu RebootJeżeli wystąpi problem z uruchomieniem, wydobądź plik z romu CyanogenMod.zip boot.img i wgraj go używając flashtoola jako kernel xda: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/rom-cyanogenmod-12-0-t2994671 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FisherFighter Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Hej. Mam problem. Przez CWM nie moglem wgrać ROMu. Więc wgrałem tego boot.img. mam teraz twrp i nie mogę znowu zainstalować ROMu ale nie moge odpalić systemu. Doczytałem się że może ma złą wersje więc pobrałem starszą. I teraz pytanie. Jak ją wgrać na pamięć telefonu skoro nie mogę wejść do systemu telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Mounts & storage -> mount /sdcardCzy coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FisherFighter Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Wróciłem do CWM i próbuję z inną wersją. Ale teraz mam cały czas komunikaty error 7 a po usunieciu assert mam error 6. Wiecie jak temu zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @FisherFighter dokładny kod błędu proszę podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FisherFighter Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Olałem temat. Ale przy instalacji gappsów pod CM 11 mam:set_perm: some changes failedE: error in(tutaj ścieżka)(status 7)Installation aborted Dodam tylko, że pozmieniałem parę rzeczy w Notepad++ jak w poradniku jakimś na YT.(pomogło mi to przy instalacji CM11) Nie wiem jak to naprawić i nie wiem też CZY da się zainstalować CWM jeśli ma się wgranego CM? Jeśli tak to jak? Bo bardzo by mi to ułatwiło zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zainstaluj niemodyfikowane przez Ciebie gappsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FisherFighter Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Też nie działa. Ale udało się zainstalować ciut inną wersję gappsów niż początkowo planowałem i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 @FisherFighter zobacz czy nie ma nowszej wersji custom recovery pod Twoje urządzenie i ten rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi