Hyniek Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A jak dziala w porównaniu do CM11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaln84 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 A jak dziala w porównaniu do CM11? Ciezko mi cos wiecej powiedziec i nie chce kłamac jak chodzi w porownaniu z CM11 bo nie uzywałem tylko przesiadke robiłem z orginalnego 4.4.2 na CM12.1 ale szczerze moge polecic działa ładnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Potestowałem troszke, wszystko pieknie działa, stabilnie, lecz start KitKacik mimo wszystko jest nieco szybszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Wszystko już na tym cm ok? Czy jeszcze są jakieś problemy np z mmsami czy bt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Bluetooth raczej nie ale mmsy nie działają i nic na to nie poradzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 To zostaje na stocku + xposed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturekk Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 U mnie wszystko działa. Ma ktoś pomysł jak poradzić sobie ze znikaniem kont i ikon z pulpitu po aktualizacjach? Używam link2sd i parę aplikacji mam przeniesionych w całości a sprawa jest denerwująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 @Arturekk jeśli chodzi Ci o aktualizację apek, to proponuję inny launcher, jeśli systemu, zawsze po każdej aktualizacji zalecam wipe data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 A s-view działa,czy nadal tylko na stocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Tylko stock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 A aplikacja hall monitor daje takie same możliwości jak sview? Czy to tylko po części zamiennik? Wpływa negatywnie na baterię, czy jest ok? Oraz czy można odbierać połączenia? Posiada ktoś taką aplikację?Ok znalazłem sposób na S-View w CM12.1, ale niestety nie działa to aż tak wyśmienicie. Potrzebny jest Xposed + Hall monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Czy działa IRda na tym CM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 @AndroidGuyPL prawdopodobnie tak, ale do jej działania będziesz potrzebować zewnętrznej aplikacji do jej zarządzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Dziala, sprawdzałem w agd rtv i wyłączylem z 10 tv XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driller12 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam, czy zeby zainstalowac ten rom musze miec wgranego Android 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Najlepiej by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A jest Android 5 dla S4 mini inny niż Cyanogenmod i inne pochodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi