Arni Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Chciałbym kupić sobie jakiś tablet tak do 1000 zł. Jaki polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A co na nim będziesz robić Arni?? Bo mogę polecić taki z biedronki (ok. 400zł), a mogę zaproponować nexusa (ok. 1200). Wszystko zależy do jakich celów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arni Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właśnie, a jak oceniacie te tablety z Biedronki? Albo w Neonet jest tablet za ok. 300 zł z klawiaturą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Skaczesz po tematach...Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arni Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Yhym, sam zaproponowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Spytałem do czego potrzebujesz, i dałem rozżut cenowy- to ty zmieniłeś temat.Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arni Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Hm..chyba dałem cenę do 1000 zł, ale mniejsza o to. Więc jaki polecasz? Taki do codziennego użytku, do przeglądania stron internetowy, oglądania filmów w dobrej jakości, korzystania z aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Hm..chyba dałem cenę do 1000 zł, ale mniejsza o to.Zawsze można zaproponować coś troszkę lepszego od oczekiwań - zwłaszcza że na allegro za 1000 idzie już go kupić.Więc jaki polecasz? Taki do codziennego użytku, do przeglądania stron internetowy, oglądania filmów w dobrej jakości, korzystania z aplikacji?Bardzo lakoniczne pytanie bo do codziennego użytku to jak najtańszego - jak go zatyrasz to nie będziesz żałować.Do oglądania filmów najlepszy jest ekran IPS.No i najważniejsze - jakich aplikacji ? przecież jest ich tysiące a każda ma inne wymagania. Przede wszystkim chodzi by kupić dobry acz tani sprzęt - i na podstawie tego pytania nie jestem w stanie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arni Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Na przyszłość, będę wiedział, żeby Tobie przygotować pytanie dokładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dziękuję za zrozumienie.wytapane ze zrootowanego P760 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arni Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dziękuję za zrozumienie.Proszę. Z jakiego Ty tabletu korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ją korzystam z modecoma IPS1002, dla mnie jest w 100% wystarczający, jednak nie posiada możliwości podglądu z aparatu (może root jest potrzebny). Dlatego rozważam zamianę na galaxy taba który niczym się nie różni, a jedynie tym wejściem, no i ceną...wytapane ze zrootowanego P760 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arni Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ją korzystam z modecoma IPS1002, dla mnie jest w 100% wystarczający, jednak nie posiada możliwości podglądu z aparatu (może root jest potrzebny). Jak cenowo stoją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Około 800 zł na allegro nowy Myślę ze jak na takie parametry to dobry tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontrollerDokładnie to mi nie działa, ale z tego co widzę to funkcja ta została zablokowana przez producenta (procesor ma obsługę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arni Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 @aloisy - polecasz ten tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zdecydowanie tak, ekran daje naprawdę realistyczny, nie przekoloryzowany obraz. Szybkość 2ch rdzenie po 1,6GHz każdy dają kopa...wytapane ze zrootowanego P760 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arni Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Może go kupić, hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sunglow Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Bierz flagowca samsunga http://www.agito.pl/tablet-samsung-galaxy-tab-3-7-0-t210-wifi-4090-866081.html Cena jest naprawdę atrakcyjna w porównaniu do możliwości które oferuje. Dobrą alternatywą jest również wsparcie jeżeli chodzi o nie firmowe softy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 W kopalni się zatrudnij a nie stare tematy odkopujesz. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arni
Chciałbym kupić sobie jakiś tablet tak do 1000 zł. Jaki polecacie?
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi