Przemysław Zalewski_46081 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Na razie zaczyna się robić niebezpiecznie :/ Instalacja z Google Play nic nie dała.Zainstalowałem więc TWRP z tej stronyhttps://twrp.me/devices/lgg2.html Jak teraz uruchamiam telefon do BootLoadera wstaje jedynie z takim tekstem:[6390] Flashboot mode started[6440] udc_start ()[3972260] --- reset ---[3972270] --- portchange ---[3972510] fastboot: processing comands (przepisywałem "z ręki" więc mogłem gdzieś dać literówkę - przepraszam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 a idzie sflashować TWRP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Zalewski_46081 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Hm. Nie bardzo rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 czy po wpisaniu fastboot flash recovery recovery.imgflashuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Zalewski_46081 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Hm... wiesz co. Nie wiem jak miałbym to wpisać. Ten teks pojawia się na czarnym ekranie. Nie mam możliwości wprowadzania żadnych danych z klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk70 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zobacz może w folderze cmupdater jest plik zip z ostatnim ROM-em i wtedy da się wrócić do poprzedniego stanu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barteeg Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam, mam ochotę zainstalować cm 12. Tylko nie wiem jak odblokować bootloader, lub jak sprawdzić czy jest odblokowany. Z góry mówię ,że wgrywalem kiedyś softy ze 3-4 razy, ale na tańszym telefonie. Kupiłem swojego LG'ka za 1100zł i boję się. Na razie zrobiłem roota, ale jak patrzę przez apkę to jest napisane przy Bootloaderze: unknown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 @Bartosz Oficjalny po pierwsze, upewnij się czy to nie prototyp, po 2gie podłącz urządzenie w trybie download do PC i zobacz co masz napisane na urządzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barteeg Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Prototyp, w sensie? Wchodzę w download mode i jest firmware update. Mimo to że nic nie wgrywam.Jak bym chciał włączyć recovery, wciskam power glosnosc - hard reset. A i jak chce wgrać recovery przez TWRP Manager wyskakuje takie cos: Zależy mi na jak najszybszym rozwiązaniu!Dostanę odpowiedź jeszcze dzisiaj? Bo to jest ważne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 @Bartosz Oficjalny wgraj na chwilę stocka, oraz upewnij się czy to jest na d800, d802, d801 i jaki Ty dokładnie masz model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barteeg Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Mam model d802 nie moge wgrac stocka bo nie moge wejsc w recovery !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 @Bartosz Oficjalny(╯°□°)╯︵ ┻━┻) po co komu recovery by wgrać stocka, masz tryb download, z niego wgrajhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barteeg Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 pomocy: http://imgur.com/XJYmpBA,gth0QwH,e5sEp5X#2 http://imgur.com/XJYmpBA,gth0QwH,e5sEp5X#1 http://imgur.com/XJYmpBA,gth0QwH,e5sEp5X#0 sorry ale nie chcialo mi wejsc w grafike dobra, wychodzi na to ze kdz jest uszkodzony, bo inny program tez nie chcial go wypakowac, pobieram innego stocka i mam nadzieje ze nie ucegle telefonu <3jednak drugi soft, tez powoduje błąd...pomocy :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Wgrywasz przez flashtool czy kdz updater? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Wgrywasz soft z d802? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 @up nawet jeśli nie to by sie wypakowalo ale z wgraniem niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barteeg Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Tak wgrywam do d802, nie chce sie wypakowac ani przy flash toolu i przy kdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mi jak nie chciało wgrac flashtoolem ani kdz'tem to wzielem lg mobile support tool i przez awaryjne odzyskiwanie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barteeg Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 awaryjne odzyskiwanie?mógłbyś podrzucić linka do tego lg mobile support tool ? bo nie wiem jaka jest najnowsza wersja i jest pelno stron typu softonic ktore maja zawsze jakies gowna w instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jednak lg pc suite nw jak z tym bd bo nie uzywalem ale powinno pójść http://www.lg.com/pl/wsparcie-telefonow-komorkowych/lg-G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barteeg Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 lg pc suite nie ma opcji przywracania :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 no to spróbuj tym, ale nie wiem czy jest kompatybilny z g2 http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/zarzadzanie_telefonem/LG_Mobile_Support_Tool.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barteeg Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 No uzylem tego, ale nie mam fabrycznej wersji, nic nie usunelo, cos tam instalowalo ale to i tak nic nie dalo. Dobra juz nie bede bawil sie telefonem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi