motka111 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witajcie, mam pewien problem, a mianowicie zapomniałem wzoru do odblokowania. Mogę kliknąć nie pamiętam wzoru i wpisać nazwę użytkownika i hasło, ale do czego ? Do Google nie działa. Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Fabryczne ustawienia ci pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 motka111 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wolałbym tego uniknąć, na telefonie mam zapisane dość ważne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To zrób kopie danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 motka111 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przez cwm obraz zgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 motka111 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zrobiłem kopie na pendrive, wgrałem od nowa system i jak to teraz przywrócić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak to na pendrive kopie?Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 motka111 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mam TWRP i mam taką opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 i masz pendrive który podłączasz do telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 motka111 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przez OTG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 to wgraj teraz skoro wiesz jak zrobic kopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 motka111 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dzięki poradziłem sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
motka111
Witajcie, mam pewien problem, a mianowicie zapomniałem wzoru do odblokowania. Mogę kliknąć nie pamiętam wzoru i wpisać nazwę użytkownika i hasło, ale do czego ? Do Google nie działa.
Z góry dziękuje za pomoc.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi