bosk20 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Siema ostatnio mój lg zbzikował a mianowicie jak działał poprawnie tak od kilku dni nie działa sieć 2g a 3g tak.Wie ktoś może w czym jest problem i jak go ewentualnie rozwiązać? Wgranie softu nie pomogło ;<Ktoś pomoże?Niby mam zasięg lecz nie mogę wykonywać połączeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Próbowałeś łączyć z nadajnikami innych sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Są niedostępneteraz nie mam zasięgu i nie mogę się połączyć z siecią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A możesz sprawdzić czy twoja karta działa na innym fonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Sprawdzałem z 3 numerami orange i t-mobile. Na LG numery nie odpowiadają a na innym normalnie(ale to rzęch). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 może ci padł moduł albo styki coś nie łączą zobacz co tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 możesz powiedzieć na co konkretnie powinienem zwrócić uwagę?Ale przecież jako w sieć 3g telefon działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 no to może wokół ciebie nie ma już sieci 2g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 jak może nie być skoro w tym samym miejscu mam 2gi telefon również z kartą orange w 2g i mam pełny zasięg i nie ma problemu z dzwonieniem/smsami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 no to fakt wina telefonu, ale możesz mieć uszkodzony sprzęt po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 oddam go w tym tyg do jakiegoś serwisu zobaczę co oni mi powiedzapytanie do użytkowników p700: czy zauważyliście by po połączeniu z siecią 2g były problemy z wykonywaniem połączeń/smsów? @Topiczasięg 2g powrócił ale mam ewidentne problemy z logowaniem do sieci mimo pełnego zasięgu co parę minut numer jest niedostępny choć mam pełen zasięg............................................................................................................................................ Koniec problemu po prawie 1,5 tygodnia czasie ;p na chwile obecna zalogował się do sieci 2g i ją utrzymuje ;p Problem Rozwiązany(pewnie ktoś zapyta się jak)przekładałem karty orange/t-mobile na zmianę aż załapał sieć 2g z t-mobile i nie było problemu z dzwonieniem na ten nr.Tak wiem dziwna sprawa ważne że telefon działa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bosk20
Siema ostatnio mój lg zbzikował a mianowicie jak działał poprawnie tak od kilku dni nie działa sieć 2g a 3g tak.
Wie ktoś może w czym jest problem i jak go ewentualnie rozwiązać? Wgranie softu nie pomogło ;<
Ktoś pomoże?
Niby mam zasięg lecz nie mogę wykonywać połączeń.
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi