Arianv8 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Witam.Szukam startera do byle jakiej sieci zależy mi na Internecie z Tak zwanym lejkiem.Dla niewtajemniczonych wytłumaczę co znaczy lejekGdy wykupie pakiet internetowy na miesiąc i po tygodniu przekrocze ten limit to Internet do końca miesiąca będzie nadal darmowy ale zwolniony.Jeśli ktoś ma coś takiego proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kup starter z Virgin Mobile za 5zł, doładuj za 5zł i automatycznie masz 2GB internetu, 100 minut za free i nielimitowane smsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Polecam Play Oraz formułę 4w1 jest to 1gb internetu, nielimitowane sms do wszystkich, nielimitowane do play no i 9 gr za minutę do innych sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja mam 2 GB internetu w tym pakiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To się zmieniło od jakiegoś czasu mam abonament i nie śledzę tego co dają w pakietach na sim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tylko ja mam abonament ^^ a ty nie pisałeś, iż to na kartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 wybacz następnym razem zwrócę na to uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi