Norbert Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam.Po zainstalowaniu CM11 i przeciągnięciu pulpitów w prawo pokazywały mi się jakie aktualizacje nightly wyszły i mogłem je zainstalować.Potem wskoczyło na to miejsce google now i teraz nie mam tego okienka z aktualizacjami.Jak je przywrócić by móc sprawdzać i instalować aktualizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zainstaluj program https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyandelta&hl=pljest to najłatwiejszy program do aktualizowania CyanogenMod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) A czy ten program zaktualizuje też nowszego androida ?? Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Pawliniak Prosimy nie cytować posta na którego odpowiadamy zaraz pod nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Aktualizuje tylko oficjalnego CyanogenMod'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 A ściągnie bezpośrednio ROM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Norbert
Witam.
Po zainstalowaniu CM11 i przeciągnięciu pulpitów w prawo pokazywały mi się jakie aktualizacje nightly wyszły i mogłem je zainstalować.
Potem wskoczyło na to miejsce google now i teraz nie mam tego okienka z aktualizacjami.
Jak je przywrócić by móc sprawdzać i instalować aktualizacje?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi