Arni Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Sieeemanko! Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tabletu Samsung Galaxy Tab 7 P1000 Czy posiadacie ten tablet? A może zamierzacie kupić? Czekam na wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witaj Arni ja posiadam Galaxy Taba P1000 od dłuższego czasu (około 1,5 roku).Ja akurat miałem problem z baterią.Jak go kupiłem to miał Androida 2.2 ale po około miesiącu zmieniłem na androida oficjalnego 2.3.3 z rootem a 23.07.2012 przesiadłem się na androida 4.0.4 (CM9 a gdy ukazała się stabilna wersja na CM9.1) i obecnie czekam aż wyjdzie stabilna wersja androida 4.1 (CM10)Powiem że na androidzie 4 bateria krócej wytrzyma ale działa płynniej i szybciej.Jakieś pytania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jak się sprawia? Przeglądanie stron internetowych jest płynne? I jak z aplikacjami? Jesteś zadowolony zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Przeglądanie stron www(google chrome) jest płynne gdy się ogląda jedną stronę, a dwie gdy strony(karty) płynnie gdy nie ma zbyt wielu animacji, gdy otwieramy więcej kart lub działają programy w tle, to już ciężko z płynnością.Aplikacje działają prawie wszystkie (android 4.0.4) nie działa mi aplikacja "Auto Call Recorder" po prostu nie nagrywa a na wcześniejszym androidzie 2.3.3 działała.Ogólnie jestem zadowolony z tabletu, teraz gdy mam Androida 4.0.4 jest lepiej niż na 2.3.3 ale by mógł działać trochę szybciej, może to jest wina nie najnowszego kernela.przyzwyczaiłem się do dużego ekranu i nie kupię następnego z małym ekranem nic poniżej 4,5 calaBateria przy intensywnym korzystaniu starcza na od rana do wieczora, w kieszeni też się mieści, jakość muzyki jest naprawdę dobra i długo można słuchać. czujnik oświetlenia po ustawieniu na CM9 działa dobrze, bo po wgraniu jest beznadziejnie ustawiony i jest efekt tak jakby nie działał, przednia kamerka też dobrze działa, Skype działa, wideorozmowy też, aparat czasem odmówi posłuszeństwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Na te parę wad, zawsze można darować. Przeglądanie stron w tablecie jest jednym z najważniejszych punktów. Dziękuje Ci bardzo, za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi