SerQu Polski (SerQuPL) Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 WHITE SCREENWitam mam nowy problem Otóż zainstalowałem na nowo CM 10.1 i kiedy naciskam zablokuj/uśpij to ponownie naciskam i wyskakuje mi biały ekran HISTORIA:Kiedy instalowałem niedawno Cm to nie było takiego problemu, zainstalowałem cm 11 i przez to że ma dużo błędów to powróciłem do 10.1i wyskakuje white screen na cm 11 też wyskakiwał więc chciałem powrócić, a tutaj to samo, jak wcześniej tego nie było ( Pomocy ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Pawliniak Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Przede wszystkim musisz podać nam model telefonu, po czym będziemy mogli Tobie pomóc w rozwiązaniu Twojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 wgraj fabryczny soft metodą zalecaną przez producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamik0097 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 model telefonu.. podaj i polecam wgranie software na nowo i potem root recovery i custom rom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SerQu Polski (SerQuPL)
WHITE SCREEN
Witam mam nowy problem
Otóż zainstalowałem na nowo CM 10.1 i kiedy naciskam zablokuj/uśpij to ponownie naciskam i wyskakuje mi biały ekran
HISTORIA:
Kiedy instalowałem niedawno Cm to nie było takiego problemu, zainstalowałem cm 11 i przez to że ma dużo błędów to powróciłem do 10.1
i wyskakuje white screen na cm 11 też wyskakiwał więc chciałem powrócić, a tutaj to samo, jak wcześniej tego nie było (
Pomocy ludzie!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi