Reseller Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dzien bardzo dobry wszystkim, od wczoraj ujezdzam Z3 Dual. Proby roota zostawiam na pozniej. Teraz najbardziej irytuje mnie stockowa aplikacja do kontaktow. Nie wiem kto nad tym myslal, ale widac chyba niezbyt dlugo, bo aplikacja kontaktow to pomylka. Czy znacie jakas konkretna, nie musi byc darmowa, aplikacje, ktora podmieni to cos w mojej xperii?Zalezy mi na banalach w sumie;- ciemne tlo aplikacji- mozliwosc grupowania kontaktow- mozliwosc nadawania atrybutow calym grupom (konkretny dzwonek przypisany do grupy, dzwiek SMS, mozliwosc wysylania wiadomosci, maili) do calych grup uzytkownikow.Wg mnie aplikacja kontakty w Samsungu S4 byla bliska idealu. Gdyby cos takiego mozna bylo znalezc na moja Z3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Sprawdź czy ta aplikacja spełnia Twoje oczekiwania względem Twoich wymagań: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contapps.android Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi