mutek10 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 czy wytlumaczy mi ktos krok po kroku jak zainstalowac cm 11 na lg l5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kolego. Odblokować bootloaderROOTCWMpotem wgrać CM http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/442-cm-romy-mody/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mutek10 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 a do jkaiego folderu mam przerzucic ten soft i gapssjuz to wszystko zrobilem Odblokowalem bootloader ROOT CWM soft i gapss wrzucilem na karte pamieci i co mam dalej zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mutek10 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 a czy CWM musi byc jakas konkretna wersja czy obojetnie jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 najnowsza najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mutek10 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 cos nie tak poszlo przy instalacji wyskoczyl blad i tel zawiesza sie przy znaczku lg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ale jaki to błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mutek10 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 zaraz na poczatku instalacji teraz nie pamietam bo telefon wlancza sie tylko do logo lg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 No to jak mam Ci pomóc ?Statusów błędu masz 10 Jeżeli sobie nie poradzisz, a zalecam jeszcze raz wejść w CWM wykonać wipe i zainstalować ROM'CWM wymagane jest co cm 11 wersj 6.5.0.X, TWRP 2.7.x.x philz touch 6.58+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mutek10 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 jak nie moge wejsc nawet w cwm bo gdy trzymam przyciski Home, Power i Volume + to migaja tylko klawisze funkcyjne na doleudalo mi sie wejsc w cwm i jego wersja to 6.0.2.8 status bledu to 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 naprawa statusu 7 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1995-jak-naprawi%C4%87-status-7-installation-aborted/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czesiu32 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 zainstaluj CWM 6.0.2.7 ,mi pomogło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 to ci pomoże kolego.http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1466-jak-instalowa%C4%87-romy-za-pomoc%C4%85-funkcji-cwm-clockworkmod-recovery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mutek10
czy wytlumaczy mi ktos krok po kroku jak zainstalowac cm 11 na lg l5
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi