NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 [Xperia L] CyanogenMod 11 - oficjalny Oficjalny rom dla posiadaczy Xperii L, wspierany przez zespół CM Wymagania:OIdblokowany bootloaderROOTCWM/TWRP najnowsze!!Instrukcja:Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Wykonaj pełne WIPE systemu Następnie zainstaluj ROM, potem Gapps RebootW razie wystąpienia Bootlopa wyciągnij z ROMU plik boot.img i wgraj go używając flashtoola.Następnie uruchom telefonROM: https://download.cyanogenmod.org/?device=taoshanGapps:http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Powelixxd Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 mogę prosić o podanie wersji tego recovery przez ktore trzeba to wgrac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Prosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Powelixxd Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 moge to wgrac na niebrandowany system stock 4.2.2 ? sorry za pytania ale juz pare razy uwalilem telefon przy probach wgrywania cm i tych recovery chce wgrac m.in ten -> cm-11-20150112-EXPERIMENTAL-taoshan.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Recovery oczywiście. Jednak z CM radzę Ci uważać, bo jest Experimental czyli bardzo niestabilny... Co do pytań... Od tego jest forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Powelixxd Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 no to jaki wgrac ze by dzialal ? bo ja wole ze by mi telefon chodzil normalnie i stabilnie a nie bardzo wiem ktory jest dobry :/ mogl bys cos polecic? bo wszystkie z linku podanego w tym temacie sa experimental wgralem to recovery ktore podales i telefon wlaczajac sie , zawiesza i miga na ekranie jakies logo lecz miga za szybko by to odczytac i na tym koniec, telefon juz sie nie uruchamia :/ mam roota robionego " kingo root " botloader odblokowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Komputer czyta telefon? Przejdź do tematu z tym recovery. Z tego co widzę nie tylko ty masz ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi