Darek Xxxx Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Po instalacji cm11 mam tylko klawiaturę qwerty ...ze sklepu pobrałem kilka i żadna mi nie odpowiada wie ktoś jaka jest standardowa klawiatura w xperi l ?????zależy mi na takiej zwykłej która była w 4.2.2 pisało się super może można ja jakoś wgrać do tego systemu może nawet cały program do sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darek Xxxx Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Pobieramy plik i instalujemy przez cwm Xperia_Z_Keyboard.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 W sklepie są takie klawiatury tylko musisz wpisać "klawiatura T9" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darek Xxxx Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 wiem że są mam taką ale bardziej chodzi mi o emotki bo w każdej są takie jak w gg i jak wyśle do kogoś to dostaje jakieś kwadraty a jak ja dostane to są jakieś tragiczne ...może ktoś wie jak się nazywa org. program w xperia l do sms i jak klawiatury to wtedy poszukam jak by komuś brakowało ori klawiatury to znalazłem nie wiem czy mogę podać stronę ale powiem że klawiatura z xperia z instalacja jak room jeszcze chce ori program do sms tylko nie mogę dojść jaki to jest może ktoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Daj ten link lub załącz plik do wpisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Darek Xxxx
Po instalacji cm11 mam tylko klawiaturę qwerty ...
ze sklepu pobrałem kilka i żadna mi nie odpowiada
wie ktoś jaka jest standardowa klawiatura w xperi l ?????
zależy mi na takiej zwykłej która była w 4.2.2 pisało się super
może można ja jakoś wgrać do tego systemu
może nawet cały program do sms
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi