NeoCM Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 [Galaxy S3 Mini] TWRP Recovery 2.8.0.0 by Novafusion Jest to zmodyfikowane TWRP wymagane do romów od KitKat Instrukcja wgrywania poprzez odin:Pobierz plik w postaci tar Odpal program odin (3.07) Odin_v3.07.zip W oknie PDA umieść plik (.tar) Odznacz autoreboot i freset-time Wyłącz urządzenie Podłącz je w trrybie download Zflashuj KoniecInstrukcja z postaci .zip Pobierz plik zip Wrzuć plik na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Wgraj zip reboot recoveryPobierz:http://novafusion.pl/downloads/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefcia LW Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mam pytanie odnośnie mojego Galaxy S3 Mini czy do wgrania TWRP trzeba włączyć tryb debugowania usb? Na każdym filmiku pokazane jest co innego i już się pogubiłam. I po wszystkim kiedy bezpiecznie można odpiąć urządzenie od usb, czy już w momencie pojawienia się komunikatu "Pass" czy trzeba odczekać chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Debugowanie USB ma być włączone a odłączyć można jak będzie pass ale powinien sam się zrestartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zresetuje sie..o ile bedzie to zaznaczone w odinie - tak w gwoli scuslosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefcia LW Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ok, dziękuję serdecznie za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzeff Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Czy wgranie tego TWRP wymaga kasowanie jakiś danych (wipe)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Nie. Zmienia się jedynie kernel, który zawiera custom recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Godzinę temu, juzeff napisał: Czy wgranie tego TWRP wymaga kasowanie jakiś danych (wipe)? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ech... Android-Andi stworzył 2.8.7.1... Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek75 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Czy działa z GT-I 8200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Czy posiadasz Galaxy S3 mini? Jeśli tak to znaczy że dziala. Ja nie wiem czy GT-I8200 to s3 mini ale Ty chyba wiesz jaki masz telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek75 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 S3mini występował jako 8190 i 8200 i gdzieś wyczytałem, że softy robione pod 8190 nie będą działać na 8200. Sam mam 8200 i wgrywałem TWRP i inne rocovery, ale z marnym skutkiem bo albo telefon przy uruchamianiu trybu recovery stawał na logu Samsung lub zaczynało mrugać logo TEAMWIN i nie dało się wejść dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Niestety nieTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek75 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 A jest jakiś sposób na wgranie do 8200 cyanogenmod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 https://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/general/cm-rom-s-iii-mini-value-edition-gt-i8200-t3432885/page21 ostatni CM jaki znalazłem do tego to 11 nie wiem czy jest 12.1 Ale masakra, nic nie ma ? ciężko cokolwiek znaleźć na ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek75 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 A jakiś sposób na przyspieszenie tego telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nie ten wątek kolego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi