smiglo24 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam Mam problem przy instalacji Android SDK oto onPoprostu woła o jave , a takową przecież mam...Wydaje mi się że muszę jeszcze coś doinstalować ... ? Albo i nie...?Prosze pomóżcie Sorki za zawracamie głowy ale już sobie poradziłem Więc tak:-Odinstalowałem wszystko-Zainstalowałem ''Java developmen Kid 6." (Niestety problem jak wyżej)-Zainstalowałem "Java FX 2.2.4" (nadal woła o JDK)-Zainstalowałem " Java SE and NetBeans Cobundle (JDK 6u38 and NB 7.2.1)"I poszło Android SDK zainstalował się Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
smiglo24
Witam
Mam problem przy instalacji Android SDK oto on
Poprostu woła o jave , a takową przecież mam...Wydaje mi się że muszę jeszcze coś doinstalować ... ? Albo i nie...?
Prosze pomóżcie
Sorki za zawracamie głowy ale już sobie poradziłem
Więc tak:
-Odinstalowałem wszystko
-Zainstalowałem ''Java developmen Kid 6." (Niestety problem jak wyżej)
-Zainstalowałem "Java FX 2.2.4" (nadal woła o JDK)
-Zainstalowałem " Java SE and NetBeans Cobundle (JDK 6u38 and NB 7.2.1)"
I poszło Android SDK zainstalował się
Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi