Weles Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam, piszę z problemem takim iż po uruchomieniu pliku "Flash_Recovery.bat" stoi na jednym i tym samym poleceniu:Sterowniki zainstalowałem ze strony LG http://www.lg.com/pl/wsparcie-telefonow-komorkowych/lg-LGP710#software_panel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 A masz windows 7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Weles Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Tak, mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 wejdz w menedżer urządzen podłącz telefon w trybie jak wgrywasz i sprawdz czy wszystkie sterowniki są zainstalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Tryb debugowania włączyłeś w telefonie?W managerze urządzeń zobacz jakiego sterownika Ci brakuje w windowsie. Potem poszukaj go poprzez windows update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Weles Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Tryb debugowania włączyłeś w telefonie?W managerze urządzeń zobacz jakiego sterownika Ci brakuje w windowsie. Potem poszukaj go poprzez windows update Tak, jest włączony, kieruje się tematem:Żadnego sterownika mi nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Uruchamiasz telefon ponownie tak jak w instrukcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Weles Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Uruchamiasz telefon ponownie tak jak w instrukcji ? Jasne, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To w czym tak naprawdę tkwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Weles Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To w czym tak naprawdę tkwi problem? No właśnie i o to jest pytanie, bo zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją i nadal stoi na tym samym poleceniu.Bo to pierwsze "Flash_Bootloader.bat" zrobiło się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Debugowanie właczone tryb pamieci masowej też i nieznane źródła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Weles Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Tak jak pisałem, debugowanie włączone, tryb masowej pamięci nie mam pojęcia tak samo jak z nieznanymi źródłami.Jeżeli mógłbym prosić o powiedzenie jak mam te dwie rzeczy włączyć których nie jestem pewien czy są włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ustawienia -> Zabezpieczenia -> Nieznane źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 ma brak plików fastboot.Na xda znajdziesz Mini sdk pobierz i zainstaluj. W tedy zobacz czy coś sie zmieniło bo jak nie to trafi ci pobrać sdk. Po prostu program nie rozpoznaje urządzenia i nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Weles Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 ma brak plików fastboot.Na xda znajdziesz Mini sdk pobierz i zainstaluj. W tedy zobacz czy coś sie zmieniło bo jak nie to trafi ci pobrać sdk. Po prostu program nie rozpoznaje urządzenia i nie działa. Dobrze, zaraz tak zrobię, ale jak by nie rozpoznawał to pierwszy krok też by się nie zrobił.Ustawienia -> Zabezpieczenia -> Nieznane źródła Mam włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 bo musi byc tryb LG oprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Weles Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 bo musi byc tryb LG oprogramowania Akurat jest uruchomiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zaraz zaraz.. a jakie ty recovery chcesz wgrać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Weles Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Jak na razie chce to zrobić, później coś znajde znów na Waszym forum, pierw chce to coś odblokować bo tak wyczytałem gdzieś bodajże na Waszym forum albo na innym, że musi być to odblokowane.Dobra, nie chce mi się tego robić, pobiorę sobie jakieś style itd / Do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Bo jak chciałeś zastosować moetodę do zwykłego LG L7 to nic dziwnego, że nie działa. No ale okey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Weles
Witam, piszę z problemem takim iż po uruchomieniu pliku "Flash_Recovery.bat" stoi na jednym i tym samym poleceniu:
Sterowniki zainstalowałem ze strony LG
http://www.lg.com/pl/wsparcie-telefonow-komorkowych/lg-LGP710#software_panel
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi