Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 WitamMógłby ktoś wyjaśnić mi krok po kroku jak zrootować moją xperie E1ma zablokowany bootloader (nie da się odblokować (orange)).Android 4.4.2Nr kompilacji:20.1.A.2.13Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 na razie mogę dać ci to.. http://forum.xda-developers.com/xperia-j-e/general/e1-xperia-e1-d2005-semi-official-dev-t2718947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 DziękiA po polsku nic niema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Jeszcze nieee. trzeba przetłumaczyć dla massy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 OkA kiedy będzie przetłumaczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Jakbyś się zabrał np ty dziś.. to było by dziś. Jeżeli coś dajemy ludziom ..to brew pozorom liczy się na podobny odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Aha Ja zasłabo język znam.Czy może ktoś przetłumaczyć artykuł w linku powyżej.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To taki tutorial dotyczący wgrywania oprogramowania , rootowania telefonu itp, podobne rzeczy znajdziesz w innych telefonach z serii Xperia, możesz podlukać to jest prawie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wiem czego dotyczyPytałem przy tutorialu do xperia m to powiedzieli mi że niemoge przy jego pomocy powiedzieli żebym pisał w dziale xperia e1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Root będzie podobnie przebiegać jak w każdym sonym. Bootloader to inna sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Pisałem że umie bootloader nie da się odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dlatego napisałem że to inna sprawa bo nie ma nic wspólnego z rootem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 WiemA na androidzie 4.4.2 da się zrobić roota czy trzeba wgrać starszy soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dlaczego ma się nie dac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 W niektórych tutorialach kazali zmieniać na np.ics. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Poszukaj czy nie ma roota.na twój 4.4.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Szukałem już tydzień na e1 jest tylko ten tutorialach powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To by znaczyło że jeśli chcesz roota na oryginalym sofcie musisz wrócić do 4.0 andorida:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To stosunkowo nowy model Najstarszy soft to 4.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To już jest stary skoro chcesz roota to jak sam mowiles musisz wgrac najpierw starszy soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andros Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 OkCzyli mam wgrać softy 4.3I potem roota według którego tutoriala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wgraj taki jaki znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andros
Witam
Mógłby ktoś wyjaśnić mi krok po kroku jak zrootować moją xperie E1
ma zablokowany bootloader (nie da się odblokować (orange)).
Android 4.4.2
Nr kompilacji:20.1.A.2.13
Z góry dziękuję
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi