NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 [LG L90] [bETA][D405]CyanogenMod 12 Jest to nieoficjalny ROM dla L90, co najlepsze utworzony przez naszego rodaka Więc musimy testować aby usprawnić ten ROM Wymagania:Odblokowany bootloaderROOTCWM/TWRP najnowsze Pobierz:ROM: cm-12-20141207-UNOFFICIAL-w7.zipcm-12-20141215-UNOFFICIAL-w7.zipcm-12-20141230-UNOFFICIAL-w7.zipcm-12-20150111-UNOFFICIAL-w7.zipGapps: http://gapps.cyanogenmod.pl Instrukcja:Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom TWRP/CWM Wykonaj kopie zapasową Pełne wipe systemu Zainstaluj ROM, potem Gapps Rebootxda: http://forum.xda-developers.com/lg-l90/development/rom-cyanogenmod-12-lg-l90-t2953308 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRo1987 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie mozna zrobic tego najnowszym CWM na sofcie 10d, wywala, wywala mniej wiecej takibład "instalation aborted, system 7", sprawdze ieszcze najnowsze TWRP i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 A jakie masz recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRo1987 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ok... narobiłem zamieszania bo stara wersja CWM, paczka opisana jako 6.0.4.9 a w rzeczywistości było pare wersji w plecy, po prostu pobrane z innego miejsca Teraz męczę się z czym innym. Zainstalowałem aboot z wersji 10b i dostaje przez pysk że paczka jest dla w7 a ja mam w7ds, dlatego też podejrzewam, że to aboot z 410... Jaki aboot zainstalować? bo nigdzie nie widzę żeby był do 405n 10d. Propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Nie rozumiem, co potrzebujesz.. o co chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRo1987 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 CM12 zainstalowany, zmieniłem w paczce zip po prostu z w7 na w 7ds by pominąć problem przy instalacji tyle ze pokazuje mi teraz zasięg z dwóch kart czyli obok zasięgu mam drugi znaczek przekreślonego koła i automatycznie wyłącza się NFC w opcjach. A potrzebny mi plik aboot bin do 405n w wersji 10d softu którego nigdzie nie mogę znaleźć (plik był potrzebny bodajrze do odblokowania bootloadera). Podejrzewam, że jak na nim powtórzę instalację to NFC będzie działać. Dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kolego. Rom oparty na CM 12 jest inny niż stock.Po pierwsze CM oparty jest na kodzie AOSP (czystym open secure do pobrania na android -dev)Jeżeli będziesz mieszał.. to możesz uwalić fona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRo1987 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wiem ale wszystko zaczęło się właśnie od mylnie wgranego aboot.bin z 410 dlatego chce zrobić coś by te NFC mieć normalnie w razie powrotu na stock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jeżeli wgrasz stocka, to będzie ten plik.NFC jest zawarte w stocku. Ponad to, bierz pod uwagę ten fakt, iż CM 12 jest tu w fazie testów "beta" coś zawsze może nie działać. A masz jakieś info, że komuś nie działa NFC po powrotu do stocka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 ma ktoś może link do tego najnowszego CWM recovery? nigdzie nie moge tego znajeźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi