daniok860 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pomóżcie ja chce załączyć Wi-Fi pod tym napisem co pisze "włączanie" to po chwili pisze "Błąd" i sie nie chce włączyć Wi-Fi co zrobić i jak to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zmieniałeś soft ? Napisz wszystko co robiłeś, żeby nasi wyszkoleni informatycy mogli Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daniok860 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nic nie zmieniałem nawet przywracałem do ustawień fabrycznych ale nic z tego raz mi spadł i tak to sie zepsuło W dniu 9.01.2013 o 13:19, Pawliniak napisał(a): Zmieniałeś soft ?Napisz wszystko co robiłeś, żeby nasi wyszkoleni informatycy mogli Ci pomóc W dniu 9.01.2013 o 13:19, Pawliniak napisał(a): Zmieniałeś soft ?Napisz wszystko co robiłeś, żeby nasi wyszkoleni informatycy mogli Ci pomóc Nic nie zmieniałem nawet przywracałem do ustawień fabrycznych ale nic z tego raz mi spadł i tak to sie zepsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Root? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daniok860 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 W dniu 9.01.2013 o 15:36, CheQ napisał(a): Root?a da się inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zapytałem Się czy jest. Miałem ten sam problem - pomogło mi Zainstalowanie nowego romu. Być może problem leży w czym innym. być może wystarczy zrobić Full Wipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daniok860 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 W dniu 9.01.2013 o 16:17, CheQ napisał(a): Zapytałem Się czy jest. Miałem ten sam problem - pomogło mi Zainstalowanie nowego romu. Być może problem leży w czym innym. być może wystarczy zrobić Full Wipe.Spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
daniok860
Pomóżcie ja chce załączyć Wi-Fi pod tym napisem co pisze "włączanie" to po chwili pisze "Błąd" i sie nie chce włączyć Wi-Fi co zrobić i jak to naprawić ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi