daniok860 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pomóżcie ja chce załączyć Wi-Fi pod tym napisem co pisze "włączanie" to po chwili pisze "Błąd" i sie nie chce włączyć Wi-Fi co zrobić i jak to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zmieniałeś soft ? Napisz wszystko co robiłeś, żeby nasi wyszkoleni informatycy mogli Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daniok860 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nic nie zmieniałem nawet przywracałem do ustawień fabrycznych ale nic z tego raz mi spadł i tak to sie zepsułoZmieniałeś soft ?Napisz wszystko co robiłeś, żeby nasi wyszkoleni informatycy mogli Ci pomóc Zmieniałeś soft ?Napisz wszystko co robiłeś, żeby nasi wyszkoleni informatycy mogli Ci pomóc Nic nie zmieniałem nawet przywracałem do ustawień fabrycznych ale nic z tego raz mi spadł i tak to sie zepsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Root? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daniok860 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Root?a da się inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zapytałem Się czy jest. Miałem ten sam problem - pomogło mi Zainstalowanie nowego romu. Być może problem leży w czym innym. być może wystarczy zrobić Full Wipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daniok860 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zapytałem Się czy jest. Miałem ten sam problem - pomogło mi Zainstalowanie nowego romu. Być może problem leży w czym innym. być może wystarczy zrobić Full Wipe.Spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
daniok860
Pomóżcie ja chce załączyć Wi-Fi pod tym napisem co pisze "włączanie" to po chwili pisze "Błąd" i sie nie chce włączyć Wi-Fi co zrobić i jak to naprawić ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi