quepassa Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam mam otoz taki problem. Dostałem na serwis w hiszpanii telefon galaxy trend plus gt s7580.Telefon od hiszpanskiego operatora .Problem jest taki ze podczas dzwonienia wywala okno poprostu i przerywa.Probowalem wgrac czysty soft od samsunga bez zbednych gowien itp ale jest dalej ten sam problem. Macie jakies pomysly na to?Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 NeoCM Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 A nazwa urządzenia / numer modeluCoś chce sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Nie wywołuje połączenia? A zasięg masz?Ktoś może do ciebie zadzwonić i w tedy działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 quepassa Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Wywoluje polaczenie ale po chwili odrazu jakby wywala okno .No wlasnie zasieg jest. Ale gdy ktos dzwoni na telefon odpowiada poczta glosowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Są 2 możliwości.zły kernel, bo ty masz wersję "M" zapewne co?Instalowałeś stock pod M? druga możliwość to uszkodzony model phona. Hmm A simlock ? Nie pyta o kod sieci ? Podaj mi nazwę kodową urządzenia i podaj jaki soft wgrywałeś - dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 quepassa Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Telefon jest z firmy ale nie posiada simlocka. Od nowosci problem z tym dzwonieniem . Aktualnie jest wgrana wersja S7580XXUBNA2. Wersja jądra 3.4.5 -2449845. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 quepassa Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Numer modelu GT-S7580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Musi być uszkodzony telefon.Są 2 wersje tego modelu.. jest ten co masz i z MOne się nie różnią niczym, tylko wersją wydania na region. Zostaje serwis. Tym bardziej, iż problem pojawia się na innych stock firmware. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 quepassa Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dziekuje za pomoc. Chyba tak najlepsze rozwiazanie na ten moment oddanie na serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 daj znać jak go odzyskasz, co było przyczyną. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 quepassa Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dobrze Ja rowniez ;x Ciekawa rzecz bo siedze w hiszpanii na praktykach i ciekawe rzeczy przynosza do serwisu ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
quepassa
Witam mam otoz taki problem.
Dostałem na serwis w hiszpanii telefon galaxy trend plus gt s7580.
Telefon od hiszpanskiego operatora .
Problem jest taki ze podczas dzwonienia wywala okno poprostu i przerywa.
Probowalem wgrac czysty soft od samsunga bez zbednych gowien itp ale jest dalej ten sam problem.
Macie jakies pomysly na to?
Prosze o pomoc.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi