Pawliniak Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 WitamPrzedstawiam najprostszy sposób na pozbycie się żółtego trójkąta, który pojawia się po każdym uruchomieniu telefonu.Potwierdzam działanie na CM 10.1 Galaxy Note.Wymagania:RootSuperUserOpis instalacji:1. Pobieramy załącznik który jest niżej2. Wrzucamy i instalujemy tak jak zwykłą aplikacje3. Uruchamiamy i nadajemy uprawnienia4. Klikamy Reset flash counter5. Uruchomiamy ponownie i cieszymy się !Wszystkie te czynności wykonujesz tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność.Ja jak i forum nie ponosimy odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody.TriangleAway-v2.36.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnat66 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jezeli zrobisz roota za pomoca framaroot przy kazdym flashowaniu licznik nie bedzie sie nabijal , zrobilem wczoraj i od 3 flaszowan nie ma zadnego trojkacika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A jak wgrasz CWM to się licznik nie nabije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnat66 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No mam oficjalnie cm 11 po wgraniu tego kelnera of thora zainstaloealem cwm 6.0.4.3 zainstalowalem cm i zaden trojkacik mi nie wyskoczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A mówi Ci coś licznik flashowań ?On się nabija.. trochę źle jest nazwany ten wątek.. Ta modyfikacja służy do kasowania licznika flashowań, no i m. in usunięcia tego trójkąta.. jak komuś się pojawi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnat66 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tak to on mi sie nie zmienil po wgraniu cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi