Maniuś Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Siema zastanawiałem się jak to jest kogoś podsłuchiwać lub namierzać wiedzieć gdzie jest czy są jakieś gadżety do podsłuchu albo jakieś strony aplikacje na telefon żeby kogoś namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jeżeli zainstalujesz oficjalnego cm to przez stronę od nich możesz namierzyć urządzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Namierzanie: Napisz aplikacje z servisem, który uruchamia automatycznie gps i internet i wysyła do Ciebie sms/do bazy danych info z położeniem. PodsłuchNapisz aplikacje która wychwyci moment romowy telefonicznej i w tym czasie włączy serwis do nagrywania rozmowy/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No mam cm to jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Kupić telefon z allegro.Ok. 2-3 tys.I ma te funkcje o które pytasz.Lub bawić się w funkcje "gdzie jest moje dziecko" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 A strona "gdzie jest moje dziecko" działa to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi