Filip Polchlopek Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Mam problem z Zte blade RBM. Telefon się restartuje w kółko przy stanie wpisywania pinu. Cały czas w kółko to samo.Robiłem wipy wszystkie możliwe, przywróciłem ustawienia fabryczne, zainstalowałem system od nowa i dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip Polchlopek Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Cokolwiek byle by działał. Bo bez telefonu jak bez ręki.Gdzie znajdę jakiś tutorial ? Pewnie się mylę z tym recovery. Robiłem to dość dawno i namieszałem widocznie.Mogę prosić o pomoc w zrobieniu tego od podstaw ? Sam się naprawił... po wielu wielu restartach się w końcu włączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 A nie było wymagane jakieś inne recovery lub kernel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip Polchlopek Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Chyba nie, 2 razy wgrywałem ROMa dawniej i było w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Będziesz musiał wrzucić stocka i od nowa go zrootować.Innego rozwiązania tu nie widzę. Możesz kombinować z innymi romami itp. ale nie wiem czy to rozwiąże problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Filip Polchlopek
Mam problem z Zte blade RBM. Telefon się restartuje w kółko przy stanie wpisywania pinu. Cały czas w kółko to samo.
Robiłem wipy wszystkie możliwe, przywróciłem ustawienia fabryczne, zainstalowałem system od nowa i dalej to samo.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi