NeoCM Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Zaleśny Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 k**wa :/A wiecie ile takie coś może kosztować na oko w krk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Nie masz gwarancji jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Zaleśny Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Niestety już nie mam :/Pozatym telefon też już swoje przeszedł i powiedzieli by że to z mojej winy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Nie wiem czy się da ale może by się kupiło taki moduł WiFi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Zaleśny Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 to juz chyba prędzej do serwisu zawitam bo ja tego zamontować nie bd umiał.Tak czy siak to dzięki za poświęcony czas i pomoc Możecie już zamknąć temat, usunąć czy co tam chcecie...Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Więc temat ZAMYKAM. W razie kolejnych pytań w tym temacie napisz do Administracji celem odblokowania wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi