Ramzes M Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam. Pomóżcie mi bo chyba coś źle robię....Podczas instalacji Project_L5.zip wgrywa się cały następnie chcę wgrać V10Baseband.zip i wywala mi błąd "Installation Aborted".... Mam Lg L5 E610 z CWM v6.0.4.8 . Co może być nie tak...Proszę pomóżcie może ja coś knocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 daj dokładny log z tej instalacji.Jaki aborted ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawajmario3 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 daj dokładny log z tej instalacji.Jaki aborted ?Recovery 6050 sprobuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaidRex Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Nie działa mi obracanie ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 No i co związku z tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs Player Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 czy tylko mi nie czyta sim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 V10Baseband.zip wgrywasz po instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs Player Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 wgrałem wszystko od nowa jeszcze raz i działa normalnie, tak wgrywałem v10, nwm może coś nie tak wgrałem ale po ponownym instalowaniu śmiga, tak czy siak dzięki za pomoc ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Jajuga Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Mnie osobiście nie działa messanger od facebooka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Próbuj innych wersji, nawet i starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spicmir Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dodam jedynie ze działa i w sumie szybciej niż 4.3 JB slim. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 ktoś pisał że rejestrator dźwięku nie działa, a mi działa O wiele lepiej tutaj bateria trzyma. 14 godzin i tylko 45% baterii, a na 4.1.2 już była by wyładowania. Pierwszy Rom jaki wgrywałem i działa. Czasami są problemy ze stabilnością ale ogólnie jest ok. Czekam na kolejne wersje tego romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spicmir Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Po kilku dniach mogę śmiało powiedzieć ze to dobry rom . Stabilny działa płynnie i w porównaniu z 4.3 JB bateria trymie znacznie dłużnej. Póki co miałem jedynie problemy z nakładka do NovaLunchera . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Szulc Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam Forumowiczów Mam pewien problem : Nie mogę zainstalować v10Baseband, próbowałem na CWM 6.0.2.0 jak i 6.0.5.0 . Proces instalacji przebiegał tak: wipe data/cache> wipe cache part>wipe dalvik>ROM>v10baseband ( instalation aborted ) > kernel . Wszystkie paczki pobrałem z ww. linków . system instaluje się, bez problemu uruchamia się, jak i po instalacji kernela. Z powodu braku Basebandu nie mam zasięgu... poza tym wszystko działa , jak należy. ROM jest szybki i zżera mało RAMu więc mi przypasował jeżeli można , to prosił bym o dokładne opisanie przebiegu instalacji. Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 instalation aborted - > jaki numer błędu wyskakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Szulc Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie wyświetla się żaden kod błędu, przebieg wygląda tak :CWM-based Recovery v6.0.5.0-- Instaling: /storage/sdcard1/L5basebands.zipFinding update package....Opening update package...Installing update....Installation aborted. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jeszcze raz od początku wszystko zainstaluj na recovery 6.0.5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Szulc Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Odkryłem że w paczce znajdują się dwa basebandy v10 i v20 ;x .... xd Mimo wszystko, dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Rydzik Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jak to zainstalować krok po kroku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredier Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Czy zadziała na baseband v20? I czemu niektóre Romy na tym basebandzie v20 nie działa im dotyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Czy zadziała na baseband v20? I czemu niektóre Romy na tym basebandzie v20 nie działa im dotyk?Wymagana jest instalacja basebanda v10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredier Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ostatnio jak wgralem basebanda v10 to miałem kolorowe paski tak jakby się ekran rozlal. Było tak aż do włączenia systemu. Boje się tego wgrywać bo ledwo przywrocilem oryginalnego softa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dlatego przed kazda operacja wykonuje sie kopie zapasowa, przygotowuje sie plik z romem do odratowania i programy jak KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredier Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Oczywiście, że miałem. 1,5 h meczylem się, by kdz wykrył telefon. Jaki system pod v20? Niemmogę nic znaleźć ciekawego.Dodatkowo mam pac ROM i wywala błąd "status 7", jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 O status 7 jest na forum. Jesli chodzi oro pod l5, SlimPop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi