Pawliniak Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Project L BETA Android 5.0 Tak przedstawia się wygląd: Pobierz:L5 [E610/E612]: ROM: Download Project L Weekly ReleaseKernel: Deep Sleep + OverclockGet the baseband for L5 from here! W oficjalnym wątku autor informuje iż rom powinien działać poprawnie, a wszystkie niedogodności prosi zgłaszać. Instalacja:Boot to Recovery Wipe Data and Cache Wipe Dalvik Cache Flash ProjectL.zip Flash v10 baseband Rebootźródło: http://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7/development/l5-l7-project-l-t2827817 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxid PL Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 właśnie ściągam,zobacze co nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Daj znać czy proces instalacja przechodzi bez problemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxid PL Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 napisze za 2 godz bo idzie jak krew z nosa przez mediafire Jednak nie pobiorę tego pliku mając 2 kb -15kb/sec ponieważ muszę się wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Peplinski Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Też ściągam 68% już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Przykro mi nie jesteśmy w stanie go przenieść nigdzie. Polecam rejestracje tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Polecam go podzielić na kilka części i wrzucić na zippy. Jeśli ktoś ma oczywiście chwilkę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxid PL Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 pobrałem,jestem w trakcie instalacjiEDIT: PISZE ŻE KERNEL JEST ZA STARYZainstalowałem wszystko co podał autorKERNEL IS OCCUREDsorry za jakość ale nie miałem czym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Wgrałeś kernel który jest w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxid PL Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 JEST DZIAŁA ,dzięki pawliniak musiałem ominąć zaraz zrobie opis co działa a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja nic nie widzę na screenach./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Wrzucam link do dropboxa z romem. https://www.dropbox.com/s/bds07bxb087gs93/ProjectL_L5.zip?dl=0 Up z oryginalnego tematu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxid PL Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 A więc tak: w romie nie działa rejestrator dźwięku(wewnętrzny błąd aplikacji),są problemy z file manager ;Działają aparat,latarka,sklep play,wifi,kalendarz,galeria,kalkulator,internet,kontakty. Reszty nie sprawdzałem,rom jest szybki ,działa angry birds 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 grunt, że działa angry birds 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxid PL Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 na tym L project apki działają lepiej niż na cm11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 aż dziwnie, bo ta "L" to po prostu "backup" systemu, który został dodany do zbudowanego wcześniej CM 10.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Pewnie większość romów tak się tworzy na tą chwilę?Dlatego jest taki wysyp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Wysyp jest dlatego, że Google udostępniło źródła (to raz)(dwa) Cm też już drzewko projektu ma gotowe(a trzy) przed wypuszczeniem Loolipop'a było LDevPreview (ten rom jest z tego buildu) co pozwoliło na porty i ogarnięcie tematu. Teraz jak wyszło oficjalnie 5.0 wystarczy tylko puścić BUILD i tyle, bo reszte przygotowali wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Cos Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Narazie pobieram zobaczę jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobretti Mich Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam. Dlaczego nie mogę pobrać pliku v10Baseband.zip ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Basebandy do pobrana.:L5Basebands.zip W razie problemów z załącznikiem : dostępny jest w postaci linku : https://www.dropbox.com/s/axufv8mwuvqy2wi/L5Basebands.zip?dl=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Prus Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Da się jakoś w tym ROMie zmienić launcher ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 zainstaluj inny np z google play lub z poziomu managera plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekor Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Hmm mam pytanko.-Jak wygląda sytuacja na tym androidzie z przenoszeniem aplikacji i obb/data na sd?-Dodano coś nowego?-Jak z płynnością pracy na sucho i podczas np grania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba211181 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie widzi karty sd ok. Inny menadżer plików widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi