Mkaczorx Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Po zainstalowaniu wszystkiego , telefon nie czyta mi karty sim . Co mam zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Restart, format, wipe, ponowna instalacja, włożenie wyjęcie karty, Baseband Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniatek Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witamprosze o pomoc zainstalowalem Project L wszysko chodzi jak narazie tylko nie znajduje mi sieci a mam w plusie co mam zrobic???z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Restart, format, wipe, ponowna instalacja, włożenie wyjęcie karty, Basebandspróbuj to co @Pawliniak napisał zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniatek Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 zrobic restart pozniej format to wiem za bardzo nie wiem co to wipe karte sim wyciagnac kiedy i kiedy wlozyc i ktoreg baseband wgrac ? mam siec w plusiejakiego mam wgrac baseband czy moze v10Juz sobie poradzialem trzeba bylo wgrac v10Naprawde polecam dzial super o wiele lepiej niz orginalny soft 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Olszacki Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 @Pawliniak Czy instalacja zadziała na wersji CWM 6.0.3.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniatek Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam mam pytanie jak wlaczyc wyszukiwanie glosowe czy nie dziala na tym sofcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Pobierasz apkę Wyszukiwanie głosowe ze sklepu @Pawliniak Czy instalacja zadziała na wersji CWM 6.0.3.2?Próbuj, najwyżej wywali błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniatek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 wyskakuje błąd aplikacja została zakończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 @Gniatek w telefonie tak? dokonaj wipe data w recovery oraz sprawdź czy masz właściwą paczkę gaaps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniatek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 a jak sprawdzić jaką mam wersje gaaps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A jakie gapps instalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniatek Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 oj chyba zadnych nie instalowalem gaapsów moze jakis link skad moge pobrac i jak zainsatlowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 @Gniatek http://gapps.cyanogenmod.pl/wgrywasz tak samo jak custom rom, przez custom recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixxMaster Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Wersja recovery? Obecnie mam 6.0.3.2 Ten kernel, który jest do pobrania jest pod CM10, będzie dziłał z tym systemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Heheszki Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Odkopię lekko temat. Equalizer nie działa. Crashuje aplikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi