shavel_voj Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam.Czy ktoś tutaj ma a tyle dobry angielski, zeby się dowiedzieć co ze Snapshotem M12 dla S2 ijego dalszym wsparciem? Byłbm wdzięczny za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian GameWebPL Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja znam angielski napisz co mam dla cb przetłumaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Hmm znaczy się CyanogenMod powoli przymierza się do prac nad CM12.. ale to może pod koniec roku coś wyjdzie. Nadmienił. że nie będzie dla każdego urządzenia. A co do snapshoot to pewnie będą jeszcze wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavel_voj Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 @ Damian GameWebPL Chodzi mi o to, żeby się zapytać autorów kiedy wyjdzie M12 Snapshot na S2 i czy planują dalsze wsparcie wciąż popularnego fona. Dasz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi