NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 A w jakiej on jest postaci ?img ? czy w zip.. jak zip to przez recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Znaczy komendą fastboot flash boot boot.img przez komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 No to czemu pytasz jak to wgrać jak wiesz ^^ Możesz tak wgrać i tak..Ja nie patrzę jaki jest plik, tylko udostępniam wam... Nie posiadam Desire c Muszę polegać na waszej empirycznej ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Aha okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Android zdaj relacje jak dziala. Ja na razie wstrzymam sie z instalacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Instalowałem tak jak w instrukcji ale nie działa więc zrobiłem to po swojemu i wszystko pięknie ładnie chodzi jak należy a nawet lepiej Polecam [Desire C] [4.4.4][KTU84Q] Unofficial CyanogenMod 11 | RC1 | 11/13/2014 logo-cid.png Jest to rom na bazie CyanogenMod 11 Odblokowany bootloaderROOTTWRP 2.8.0.1 (http://forum.xda-developers.com/htc-desire-c/orig-development/recovery-twrp-2-8-1-0-t2921443)TWRP 2.8.1.0 DO wersji RC1 http://forum.xda-developers.com/htc-desire-c/orig-development/recovery-twrp-2-8-1-0-t2921443S-offYxs5r2x.gifCo działa: Zainstaluj wymagane TWRP!!!! Pobierz ROM i Gapps Z ROMU wyciągnij boot.img Wrzuć je na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Wykonaj kopie zapasową. Teraz pełne WIPE systemu Zainstaluj ROM Wyjmij baterię Włącz tryb fastboot Na kompie do pliku fastboot wrzuć boot.img Przytrzymaj SHIFT i kliknij Otwórz Okno Polecenia Tutaj Wpisz fastboot flash boot boot.img Włącz recovery Zainstaluj Gapps RebootROM beta5: https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001608532Update wersja RC1 : https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001610246Gapps: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 xda: http://forum.xda-developers.com/htc-desire-c/orig-development/dev-cyanogenmod-11-beta1-10-17-2014-t2908047 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Jest PL język? Występują jakieś problemy z wifi w postaci zrywania połączenia?Zarzuć screenem, jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Masz zdjęcia a WiFi działa pięknie w CM10 miałem problem nie łączyło mi często z WiFi a tu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Instalowałes je według powyższego opisu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja przerobiłem opis zrób tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 dodałem go do pierwszego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 To RC1 to ROM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Tak ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Gdzie jest ikona SMS?;OAndroid, którą paczkę gaapsów instalowałes ? Tą, co ma 350mb? Zależy mi ,aby nie mieć zbytnio aplikacji od google.Przecież o to chodzi w cyanogenmodach, aby nie przeciążać systemu zbędnym syfem, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 #Encryption paczka typu NANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Wszystko dziala. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Cyandelta pomoze w aktualizacji ROMu gdy pojawi sie jakas poprawka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sobczak_9198 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Zainstalowałem wszystko jak powinno być w instrukcji a nadal przy logu cyanogenmod to kółko się kręci czego to wina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndroidGuyPL Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 A robiłeś z instrukcji do RC1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Pojawila sie aktualizacja android keyboard 4.4.4(AOSP) , o ktorej informuje fdroid. Ktos pobieral owa aktualke ? W google play nie znalazlem nowej wersji, a w fdroid wywala komunikat z bledem deinstalacji... Nowsza wersja podpisana jest innym kluczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 pokaz link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzaren Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Będzie działać na innym recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Może działać, ale nie musi. Najlepiej stosować się do zaleceń podanych w poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi