janek123pl Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 WitamPosiadam CM11Zrobiłem backup kontaków w samsung kies. Ale mój telefon się nie chce połączyć z samsung kies. Łaczy sie i łaczy. tak w nieskączoność.Ale zauważyłem, że w folderze kiesa jest taki folder jak backup i tam są takie pliki - Contacts.spb. Da się to jakoś dać do tel? zainstalować?Prosze o szybką odpowiedz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 kontakty są na google constactsa jesli masz konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janek123pl Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 W samsung kies na szczęscie można otworzyć tą paczke z backupem kontaktów będę musiał przepisać wszystkie numery do ksiązki na tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Mam ci wstawić 2-giego warna za swoją ignorancję? Jeżeli odnosisz się do problemu ogólnego to tworzysz temat Android- problemy, do samego Cyanogenmoda to cyanogenmod problemy.Temat przenoszę.Następnym razem nie będzie mnie interesowało, iż zapomniałem - lub kawe sobie wylałem. Leci warn z automatu. Mam nadzieje, że inne grupy moderatorskie mają to na uwadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
janek123pl
Witam
Posiadam CM11
Zrobiłem backup kontaków w samsung kies. Ale mój telefon się nie chce połączyć z samsung kies. Łaczy sie i łaczy. tak w nieskączoność.
Ale zauważyłem, że w folderze kiesa jest taki folder jak backup i tam są takie pliki - Contacts.spb. Da się to jakoś dać do tel? zainstalować?
Prosze o szybką odpowiedz!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi